Midsona Finland Oy kuuluu Midsona AB terveyskonserniin, joka on yksi Pohjoismaiden johtavista luonnolliseen itsehoitoon keskittyvistä yrityksistä. Toimintamme perustuu pitkään kokemukseen ja ammattitaitoon toimialallamme sekä edustamiimme hyvin tutkittuihin ja luotettaviin tuotteisiin.
Midsonan historia ulotuu 1800-luvulle, jolloin Skånelaisen teollisuuden johtava yritys Wilh Sonesson perustettiin 1892, tukkukauppias Wilhelm Sonesson toimesta.  Yrityksen alkuaikoina liiketoiminta keskittyi konepajateollisuuden tukku- ja myyntitoimintaan. Yhtiö on muuttunut muotoaan useita kertoja vuosien saatossa ja vuonna 1966 se listautui Tukholman pörssiin. Vuodesta 2001 yrityksen liiketoiminnan painopiste on ollut terveydenhuollossa. 

Yrityksen nimi muutettiin Midelfart Sonesson AB :ksi 2007, kun Wilh Sonesta hankittu Midelfart eriytettiin emoyhtiöstä edellisenä vuonna.  Midelfart on tunnettu norjalainen perheyritys, joka on perustettu  1923. Midelfartia omistaa ja hallinnoi edelleen Midelfart perheen neljä sukupolvea ja heillä on pitkät perinteet  ja tietotaitoa terveyden huollosta, sekä kauneus- ja hyvinvointisektorilta.

Vanhan ja uuden yrityksen yhteistyössä luotiin uusi yhdensuuntainen strategia ja yritysidentiteetti, olla pohjoismaiden terveyden ja hyvinvoinnin johtava yritys. Nimeksi  päätettiin 2010 Midsona AB - nimi, joka viittaa myös yrityksen historiaan.  

Midsona AB osti Suomalaisen Biovitan 2011. Biovita Oy oli yksi Suomen suurimmista lisäravinteita markkinoivista yrityksistä, ja se tunnettiin parhaiten Tri Matti Tolosen tuotteista, erityisesti E-EPA ja Carnosin-valmisteista.  Midsona AB osti 2015 tanskalaisen Urtekramin, joka on pohjoismaiden johtava luomuelintarvikkeiden sekä luomukosmetiikan valmistaja.